I mere end 40 år...

...har Smith & Co. beskæftiget sig med salg og montage af Originalt Klassisk Smedejern. Trevor Smith som var englænder, etablerede firmaet med en række engelske agenturer i 1972. Firmaet drives i dag af anden generation i familien. Produkt sortimentet er løbende blevet tilpasset for at sikre tidssvarende løsninger.

 

Vi må erkende, at vi sandsynligvis ikke fører de billigste produkter på markedet, men vi kan garantere, at vi er yderst konkurrencedygtige i det brede udbud af kvalitetsprodukter som vi tilbyder. Både mht. det originale klassiske håndproduceret smedejernsarbejde og den automatik til låger og porte, som vi leverer. Vi har valgt automatik fra flere førende producenter på grund af deres store fleksibilitet og driftssikkerhed. Med flere producenter i ryggen kan vi tilbyde den rigtige løsning til både private og professionelle installationer.
Vi kan bla. nævne Roger Technology og Came som er to af Italiens ledende producenter inden for automatik til låger og porte, deres kvalitet og pålidelighed er kendt blandt fagfolk.

Se lidt om hvem vi er og hvad vi arbejder med...

 

Vi leverer, opsætter, og servicere automatik løsninger:

  • Portåbner til port og låger, modeller velegnet til alle løsninger.
  • Dørtelefon-anlæg og adgangskontrol systemer.
  • P-plads spærre, såvel manuelle som automatiske.
  • Bomanlæg til effektiv afspærring og trafikregulering.
  • Pullerter til effektiv trafikregulering og sikring, både halv- og helautomatiske samt stationære

Vi tilbyder Smedejerns løsninger omkring:

  • Porte, Låger, Franske altaner, Balkon værn, Hegn, Rækværk og Trappe-gelænder m.v.

Vi rådgiver og vejleder Private, Boligforeninger, Entreprenører og Tegnestuer indenfor ovenstående områder, såvel før, som under og efter projektering og udførsel.