Betaling:
Smith-co.dk benytter Bambora som betalingsløsning, det betyder betalingen foregår hurtigt, nemt og sikkert.
Vi kan tage imod de gængse betalingskort der bruges i Danmark, så som: Dankort, VISA, VISA Electron og MasterCard.

Alle priser er vist i Danske Kroner og alle priser er incl. moms.

Hos os betaler du ingen gebyrer uanset hvilket kort du benytter.
Beløbet bliver hævet af Bambora og står derefter som "Reserveret" i deres sikre system indtil smith-co.dk sender dit produkt afsted og først der får overført din betaling.
Vi kan aldrig hæve et højere beløb end det du har godkendt ved købet.
Beløbet trækkes på dit kort kort, når varen er sendt fra lager.
Ved returnering af penge til dig, gøres dette via bankoverførsel, da Bambora løsningen ikke understøtter pengeoverførsel den anden vej af sikkerhedsmæssige årsager.

 

Levering:
Vi afsender alle lagervare samme dag. Ved varer på bestilling informeres kunden om forventet leveringstid, samt den endelige afsendelse.
Vi leverer til danske adresser både privat og erhverv, ønsker du levering til udlandet skal du kontakte os først.

Normal leveringstid, alt efter forsendelsesmetode, er 2-5 hverdage.

Leveringsomkostninger fra kr. 69,-

 

Fortrydelsesret:
Når du køber varer hos smith-co.dk, modtager du kort tid efter en ordrebekræftelse via email. På denne ordrebekræftelse finder du alle de informationer som du skal bruge for at sende et produkt retur.
Der ydes14 dages fortrydelsesret på alle varer jf. købeloven.
Hvis du anvender din fortrydelsesret, skal vi tilbagebetale hele det beløb, som du har betalt, inklusiv vores forsendelsesomkostninger m.m. Du skal selv betaler egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse (Når det drejer sig om en bestilling af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis).
Du skal inden 14 dage fra modtagelse, give os en meddelelse om at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail, på info@smith-co.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde, ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Hvis du fortryder dit køb, skal du selv betale for at returnere varen. Alle andre udgifter ved købet returnerer vi til dig.

 

Reklamationsret:

Hos smith-co.dk yder vi 2 års reklamationsret på alle varer
Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. 
Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. 
Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondata politik

NEDENSTÅENDE FORTROLIGHEDSERKLÆRING ANGÅENDE PERSONOPLYSNINGER GÆLDER SMITH-CO.DK

Bemærk, hvis dette ikke kan accepteres undlad da brugen af webshoppen.Ved brugen af smith-co.dk accepteres nedenstående indhold:

Personlige oplysninger:
Ved bestilling af varer på denne webshop oplyser du personlige oplysninger så som: navn, adresse, e-mail og telefon - her gemmes ingen personfølsomme oplysninger. De personlige data bruges med det primære formål at levere den bestilte vare, men også internt til analyser der giver mere målrettet markedsføring. E-mail benyttes til nyhedsbreve, men kun mod accept.

Oplysningerne sælges eller videregives ikke til tredjemand uden samtykke fra dig.
Vi gemmer kun dit navn, email og adresse i vores system af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Ønsker du indsigt, eller at gøre indsigelse mod de registeret oplysninger bedes du rette din henvendelse til info@smith-co.dk.
Ikke-personlige oplysninger:
Ved færden og handel på denne webshop indsamles oplysninger via cookies og logfiler.
Disse oplysninger er ikke personfølsomme og består primært af hvilke sider der er mest besøgt, hvad der lægges i kurven uden køb, hvor lang tid der bruges på de enkelte sider, og andre data der kan forbedre din oplevelse i fremtiden.


Adresse:

Smith & Co ApS
Mannerupvej 48
DK-4320 Lejre
CVR: 26273358
info@smith-co.dk
Tel: 4014 2099

 

"Salgs- og Leveringsbestemmelser" kan ændres eller opdateres uden varsel.