Fuldautomatiske Pullerter til Effektiv Adgangskontrol og Områdesikring

Vores fuldautomatiske pullerter installeres ikke kun som adgangskontrol og sikring ved virksomheder og private ejendomme, men også i stigende omfang i de danske bymidter og cityringe. Formålet er dels at regulerer adgangen og sikre området i forhold til trafikbelastning samt beskyttelse af gågademiljøet.

Diskret og Solid Adgangskontrol til Domicil og Parkeringsområder

Vores automatiske pullerter tilbyder pålidelig adgangskontrol til domiciler og parkeringsarealer. De kan fungere både automatisk eller semi-automatisk. Vi leverer faste steler og pullerter i forskellige størrelser. Sikring af privat ejendom indebærer ikke længere blot installation af alarm eller videoovervågning.

Omfattende Sikringsløsninger

I stigende grad er der behov for sikring af adgangsveje til huse, virksomheder og hele parceller. Udover faste steler og pullerter tilbyder vi økonomisk attraktive løsninger med semi- eller fuldautomatiske pullerter. Disse, sammen med f.eks. portlågeautomatik, udgør en effektiv barriere mod uønsket adgang. Ved valg af en fuldautomatisk løsning kan denne betjenes med fjernbetjening, nøgler, GSM eller Tag Master m.v.

Erfaring og Ekspertise siden 1986

Urbaco, etableret i 1986, er i dag en af verdens førende på det voksende pullert- og adgangskontrolmarked samt blandt de største europæiske producenter af faste pullerter og gadeinventar. Vi anvender pullerter fra både Urbaco og Pillomat, alt efter hvad der passer bedst til den konkrete løsning.

Sikkerhed i Fokus

Pillomat pullerter findes i forskellige sikringsklasser, så eventuelle krav fra forsikringsselskaber kan imødekommes. Derudover tilbyder vi dedikerede terror-sikringspullerter, der kan modstå tonstunge lastbiler i fart.

Reguler Trafikken Effektivt

Pullerten er også særlig velegnet til trafikregulering i områder med særlig trafikbelastning eller i områder, hvor biltrafik ønskes reguleret, men hvor gennemgang for cyklister og fodgængere tillades. Busser har typisk adgang med en brobizz-lignende løsning, der sikrer en enkel og let betjening af pullerter. Ved passage med større køretøjer (bus, lastvogn m.v.) anbefaler vi, af hensyn til synlighed for chaufføren, en pullerthøjde på 750 mm. Valget mellem hydraulik, pneumatik eller elektromekaniske systemer afhænger af området og placeringen.

Fleksible Løsninger

Udover fuldautomatiske pullerter tilbyder vi også semi-automatiske, manuelle og stationære pullerter. Du er altid velkommen til at sende os et billede af din opgave, så kan vi give dig et konkret tilbud på et pullertanlæg.