Pullerter

Pullert adgangskontrol og områdesikring
Fuldautomatiske pullerter installeres som adgangskontrol og sikring ved virksomheder og private ejendomme, men nu også i stigende omfang i de danske bymidter og city ringe.
Formålet er dels at adgangsregulerer og områdesikre byrummet i forhold til trafikbelastning og beskyttelse af gå gade miljøet.

Diskret og solid adgangskontrol til domicil og parkerings arealer.
Automatisk eller semi-automatisk.
Faste steler og pullerter i mange størrelser.Sikring af privat ejendom handler ikke længere om blot installation af alarm eller video overvågning. 

I stigende omfang er der også behov for sikring af adgangsvejen til huset, virksomheden eller den samlede parcel. Foruden faste steler og pullerter tilbyder vi også økonomisk attraktive løsninger med semi- eller fuldautomatisk pullerter, der sammen med f.eks. portlåge automatik udgør en effektiv barriere mod uønsket adgang. Vælges der en fuldautomatisk løsning kan den betjenes med fjernbetjening, nøgler, GSM, eller Tag Master m.v.

Urbaco blev etableret i 1986 og er i dag en af verdens førende på det voksende pullerten og adgangskontrol marked og blandt de største europæiske producenter af fast pullerter og gadeinventar. Vi anvender pullerter både fra Urbaco og Pillomat alt efter hvad der passer bedst til den konkrete løsning.

Pillomat pullertere findes i forskellige sikrings klasser, så eventuelle krav fra forsikringsselskaber kan efterkommes. Endelig findes der deciderede terror sikrings pullerter der kan modstå tonstunge lastbiler i fart.


Pullert er også særlig velegnet til trafik regulering i særlig trafik belastede områder, eller i områder som ønskes reguleret for biltrafik men tillader cykel og gående gennemgang.
Bussen har typisk adgang med bro bizz lignende løsning, der sikre en enkel og let betjening af pullerter. Ved passage med større køretøjer (bus, lastvogn m.v.) anbefaler vi af hensyn til synlighed for chaufføren pullert højde 750 mm. Afhængig af område og placering vælges mellem hydraulik, pneumatik eller elektro mekanisk systemer.


Vi tilbyder også semi-automatisk, manuelle og stationære pullert. Du er altid velkommen til at mail et billede af din opgave, så kan vi give dig et konkret tilbud på pullert anlæg.