Svingport motor

Vi har portautomatik til alle typer svinglåger, store som små, lette og tunge. Og det er meget vigtigt at du får købt noget der matcher disse parameter på din port eller låge. Det har vi stor erfaring omkring og hjælper dig gerne!


Portåbnere til svinglåger kan groft indeles i tre kategorier:

  • Motorer til port og låge som er monteret på mur søjle. Her er motor typisk placeret bag på søjlen og har en knæk-arm som skal kunne nå ind til lågen som ofte er monteret med hængsler midt på søjlen.
  • Motorer til port og låge som er monteret på metal søjle. Her er motor typisk placeret mellem et beslag sat på søjlen henholdsvis lågen. Disse motorere kaldes ofte for spindelmotorer.
  • Motor som er placeret i terræn. Disse sidder monteret i en motorkasse som er støbt ned i terræn og er dermed en mere skjult montage.

Skydeport motor

Vi har portautomatik til alle typer skydeporte, store som små, lette og tunge. Og det er meget vigtigt at du får købt noget der matcher disse parameter på din skydeport. Det har vi stor erfaring omkring og hjælper dig gerne!


Portåbnere til glideporte kan groft indeles i to kategorier:

  • Motorer til skydeporte der åbner og lukker sporatisk i løbet af dagen.
  • Motorer til skydeporte til intensiv brug, hvor porten stort set køre hele dagen.

Garageport motor

Vi har portautomatik til alle typer garageporte, store som små, lette og tunge. Og det er meget vigtigt at du får købt noget der matcher disse parameter på din garageport. Det har vi stor erfaring omkring og hjælper dig gerne!


Portåbnere til garageporte kan groft indeles i tre kategorier:

  • Motorer til sidehængte låger som åbner ud mod gaden. Her er motor typisk placeret inde i garagen og kan åbne lågerne ud ad mod gaden.
  • Motor til tophængte vippe- eller ledhejseporte. Her er motor som regel placeret ned fra loftet og trækker lågen op ved åbning.
  • Motor til store tophængte rulle- eller ledhejseporte. Her er motor som regel placeret på siden af akse med fjeddersystem.