Stort udvalg af Originalt Klassisk Smedejern

 Stort udvalg af Originalt Klassisk Smedejern

Englændere elsker deres haver, i mange hundrede år har de fremstillet og anvendt smukke smedejernslåger. I dag her de gjort den klassiske smedejernslåge til et stykke praktisk brugskunst, der sætter et helt personligt præg på indgangen til hus og have. De sidste 40 år har vi repræsenteret det klassiske smedejern i Danmark. Læs mere om historien her.

Custom made smedejerns trappegelænder  

 "Custom Made"

Hos Smith & Co. tilbyder vi en bred vifte af smedejerns produkter og alt er lavet nøjagtig på mål til netop din opgave. Vores hoved områder er porte og låger, have hegn og balkon værn samt trappegelænder og Franske altaner.
  • "Custom Fit"
  • Rustik klassisk Engelsk stil - ikke "over" designet.
  • Dansk stil - enkelt og stilrent.

Jernport i smedejern  

 "Value for Money"

Vores mål er at tilbyde klassiske produkter af høj kvalitet til fornuftige penge. Det smedejern vi leverede for 40 år siden står stadig i dag. Der findes masser af billige efterligninger af smedejern på det Danske marked. Kort fortalt får man hvad man betaler for, i værste tilfælde får man tynde metal plader der er bukket til hule stænger og ofte uden rustbeskyttelse. Så er du ude efter det billigste - så er du gået forkert :-)
  • Det meste er malet sort, men du bestemmer selv.
  • Du kan købe en "gør det selv" løsning.
  • Vi kan også tilbyde montage.


 Vi håber du finder inspiration

Vi har masser af billeder med på vores web da det giver god inspiration til hvordan opgaverne kan løses. Menuen i toppen kan guide dig videre til vores forskellige vare kategorier.

Michael Ib

Vis Michael Ibs LinkedIn-profilVis min profil
Rigtig god fornøjelse !

Michael Ib, Indehaver