Firma Profil • Smith & Co. historie

 Firma profil

Englændere elsker deres haver, i mange hundrede år har de fremstillet og anvendt smukke smedejernslåger. I dag her de gjort den klassiske smedejernslåge til et stykke praktisk brugskunst, der sætter et helt personligt præg på indgangen til hus og have. De sidste 40 år har vi repræsenteret det klassiske smedejern i Danmark. Læs mere om historien her.

I mere end 40 år har Smith & Co. beskæftiget sig med salg og montage af Originalt Klassisk Smedejern. Trevor Smith som var englænder, etablerede firmaet med en række engelske agenturer i 1972. Firmaet drives i dag af anden generation i familien. Produkt sortimentet er løbende blevet tilpasset for at sikre tidssvarende løsninger. Vi har en udstilling hvor vi gerne tager imod gæster, men du skal ringe først hvis du vil være sikker på personlig vejledning.

Michael Ib,
indehaver
Michael Ib
Vi må erkende, at vi sandsynligvis ikke fører de billigste produkter på markedet, men vi kan garantere, at vi er yderst konkurrencedygtige i det brede udbud af kvalitetsprodukter som tilbydes. Både med det originale klassiske håndproduceret smedejernsarbejde og den automatik til låger og porte, som vi leverer. Vi har valgt Came’s elektromekaniske system, på grund af deres store fleksibilitet og driftssikkerhed.
Came er en af Italiens ledende fabrikanter inden for automatik til låger og porte. De har produceret i mere end 45 år, og deres omdømme for kvalitet og pålidelighed er kendt blandt fagfolk.

 Sikkerhed for kvalitet

Gennem Smith & Co’s store erfaring med salg og montage, vores producenters omfattende erfaring og ekspertise i produktion af smedejern og med Came’s førende position indenfor produktion af automatik, har du sikkerhed og garanti for en professionel løsning af netop din opgave.