Udendørs Belysning fra Smith & Co.

Belysning fra Norlys og Noral    -    Her kan du downloade brochure og priser.

Norlys vigtigste marked er produkter til hus og have. Her satses hele tiden på at imødekomme efterspørgslen, ved konstant at udvikle nye modeller. I den senere tid har Norlys lanceret en del pullerter i galvaniseret- og lakeret stål, aluminium og vægmodeller. Dette gøres også for bedre at kunne betjene områder indenfor projektbelysning.

Norlys armaturer leveres i materialerne aluminium, kobber og stål. Vi kan levere i farverne sort, hvid, grafit, grønpatineret, kobberpatineret og alumminiums farvet. De fleste af vore produkter leveres også i galvaniseret udgave. Armaturerne leveres med glas eller slagfast polykarbonat. Modellerne med betegnelsen klasse 2 er dobbeltisoleret og skal derfor ikke jordes. Klasse 1 modellerne skal jordes.
   

 

Væglamper

  • Opadvendte væglamper på arm hvor lygtehovedet sidder ovenpå armen. Denne type bruges hvor lampen skal monteres i normal højde. Bemærk at lyskilden sidder i bunden.
  • Nedadvendte væglamper på arm hvor lygtehovedet sidder nedenunder armen. Nedadvendte typer bruges hvor lamperne skal placeres højt – eller ved trappe som f.eks er forskudt i forhold til flisegang etc. Denne type passer også fint ved nedgang til kælder. Bemærk at lyskilden sidder i toppen.
  • Små Væglamper som sidder helt tæt til væggen, benyttes de steder hvor væglamper på arm er for markante. De bruges også på steder med megen og eller trang passage, eller som markeringer langs bygninger.

 

Pullert lamper

  • Anvendes i haven, bed og langs gangarealer er disse typer velegnet. De bruges på steder hvor man ønsker en lidt højere markering af et gangareal, oplysning af et bed eller som fritstående portal ved indgang til hus eller have.

 

Park og søjle lamper

  • Stolpe lamper med et, to eller tre lygtehoveder. På nogle kan stolpen højde reguleres efter højden til huset eller i forhold til stedet hvor den skal stå. Reguleringen bruges også hvis man har flere lamper og måske ønsker en ret linje af belysningen i landskabet. Disse typer bruges langs en allé, som markering af en indgang og et gangareal. Står fint som en selvstændig skulptur i haven og giver lys ved bed, bænk osv.

 

Mur søjle lamper

  • Disse typer benyttes langs gangarealer, i bed, på portaler eller en mur. Ved montage langs gangarealer bruges de som markering og oplysning af arealet, og på portaler og mur som markeringslys.
  • Opadvendte væglamper på arm hvor lygtehovedet sidder ovenpå armen. Denne type bruges hvor lampen skal monteres i normal højde. Bemærk at lyskilden sidder i bunden.

 

Loft lamper

  • Disse typer benyttes langs gangarealer, monteres i tagudhæng eller overdækkede indgangs partier. Anvendes som orienterings lys eller blot som lys design.

 Om Norlys

Norlys har som målsætning at kunne dække de fleste behov indenfor udendørsbelysning, samt områder indenfor projektbelysning. Norlys startede i 1991 og har i dag datterselskaber og distributører i mange europæiske lande. Hoveddelen af produkterne produceres i deres 6000 m2 store fabrik, med 150 ansatte.
Fabrikken er iso 9001:2000 godkendt af Det Norske Veritas. Certificeringen sikrer en ensartet og høj kvalitet og en produktion som er i overensstemmelse med de europæiske normer EN60598-1. Miljøet sikres via datastyrede rense- og recirkuleringssystemer. I produktionen foregår der bl.a. udstandsning, metalbearbejdning, fosforisering, galvanisering og lakering. Aluminiumsprodukterne efterbehandles i en syvtrins proces for at hindre korrosion, og alt lakeret stål bliver fosforbehandlet 2 gange. Norlys benytter udelukkende strukturlak fra Jotun. Produktionen efterfølges af montage, pakning og forsendelse.

 Om Noral

Vi har gennem 40 år leveret Noral lamper til yderst tilfredse kunder. Desværre måtte Noral med deres relative dyre produkter igennem en konkurs da krisen satte ind for år tilbage. Efter en pause på et par år er fabrikken heldigvis i gang igen med ny kapital. De videreføre produktionen af de mest solgte modeller gennem årene, hvilket betyder at vi nu igen kan supplere tidligere leverancer. Her kan du downloade brochure.