Teknisk Data om Portautomatik fra Smith & Co.

 Teknisk data omkring automatik

Generelt skal du læse brochure og eventuelt også manualer for at få alle de informationer du søger. Vi har samlet nogle af de områder der tit bliver spurgt til herunder. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe.

 24V teknologi

24V teknologi fra Came er garanti for høj ydeevne, driftsikkerhed og ikke mindst performance efter de højeste standarder.

Frequent passages
  Hyppige passager
Den lave spænding med 24V teknologien sikrer markant høj driftsikkerhed og stabilitet, selv for megen intensiv brug, som f.eks. i lejlighedskomplekser eller industrielle applikationer, der kræver konstant intensiv drift.
Blackouts no more
  Ingen strømafbrydelser !
24V elektronik kan automatisk registrere eventuelle manglende strømudfald eller svigt og aktiverer efterfølgende ”nødsituation tilstand”, der aktiverer indbygget backup batterier, således at du altid er sikker på betjening af porten. Dette er en tilbehørs option som skal købes ekstra.
Quick openings
 Hastighed !
Med 24V teknologien kan du selv bestemme, hvor hurtigt du ønsker lågen eller porten skal arbejde (åbne-lukke), og bevægelsen afvikles altid ved at gå ned i hastighed i åbne og lukke fasen.
Obstacle detection
  Registrere forhindringer

Elektronisk kredsløb overvåger konstant eventuelle hindringer for porten/lågens funktion, og om nødvendigt stopper eller inverterer kørselsretningen.


 

 Siker og kompatible systemer

CAME prioriterer altid produktsikkerheden højest. Som svar på de seneste europæiske standarder vedrørende anslagskræfter på porte, låger, bomme mv. har CAME bl.a. udviklet en serie af produkter og tilbehør, der følger de nyeste europæiske love og maskiner direktiver.


  Farlige situationer
Når automatisering er installeret på alle døre, porte, vindue eller anden åbning, bliver det klassificeret som en maskine. Nedenfor er anført nogle af de mulige risici forbundet med at bruge sådanne maskiner:
  • Fare for knusning under lukning.
  • Klipnings fare.
  • Transportudstyrs farer.
  • Fare for skade ved anslag / impact.
  • Fare for person i forbindelse med vertikale lukninger.
  • Operatør tilsluttet, elektrisk kortslutning.
  • Sikkerhedsanordning for provokeret farer.
  • Risici, som vises under manuel lukning. For eksempel, når låge/port/bom uventet sætter i gang igen efter f.eks. eftersyn/justering.
  • Fare og risici ved at overskride de anbefalede størrelser for låge og porte.
  Vælg EN testede produkter
EU har vedtaget en række love, som klart regulerer industrien for automatiserings produkter. Et hvert nyt eller eksisterende anlæg kræver en overensstemmelseserklæring med disse regulativer. CAME har gennem en årrække udbudt et komplet produktsortiment af automatiserede produkter der lever op til og respekterer EN Test. EN Testet princippet er baseret på ny elektronik, nye motorer, nye sikringssystemer, ny mekanik, nye patenter og udstyr for at opnå total sikkerhed, selv når det er installerer i forskellige sammenhænge. Takket være disse standarder kan mange installations virksomheder i Danmark vælge CAME løsninger og teknologi, for at sikre at installationen opfylder de nyeste sikkerhedsstandarder.
Safety accessories

 Sikkerhedstilbehør
CAME automations systemer anvender en række sikkerheds tilbehør, som er i overensstemmelse med europæiske standarder, og dermed reduceres eventuelle fare og risici l i forbindelse med betjening og brug af produkterne.
Produkterne omfatter bl.a. fotoceller, antipanik systemer, følsomme klemlister m.v.

» Se udvalget af sikkerhedstilbehør
Test
  Overvåger hver fase af produktionen

I mere end 30 år har CAME fokuseret på innovation og produktion af pålidelige produkter. De strengeste produkttests, omhyggelig proces kontrol og konstant overvågning af alle faser af produktionsprocesser er en naturlig del af kvalitetssikringen i CAME. Hver fase af produktet, fra design til montering, er nøje overvåget af højt specialiseret teams og nyeste kontrol- og tekniksystemer i kvalitetssikring og måling. Den samlede produktionsproces foregår på egne fabrikker i Treviso, Italien, som gør det muligt internt at kontrollerer og sikre de høje standarder som et CAME produkt skal leve op til.