Automatisk Pullert fra Smith & Co.

 Pullert løsninger

Sikring af privat ejendom handler ikke længere om blot installation af alarm eller video overvågning. I stigende omfang er der også behov for sikring af adgangsvejen til huset eller den samlede parcel. Foruden faste steler og pullerter tilbyder vi også økonomisk attraktive løsninger med semi- eller fuldautomatisk pullerter, der sammen med f.eks. portlåge automatik udgør en effektiv barriere mod uønsket adgang. Vælges der f.eks. fuldautomatisk systemer kan systemerne f.eks. betjenes med fjernbetjening, nøgler, GSM (mobil telefon) m.v.

Urbaco blev etableret i 1986 og er i dag en af verdens førende på det voksende pullerten og adgangskontrol marked og blandt de største europæiske producenter af fast pullerter og gadeinventar.

I 2004 blev Urbaco en del af CAME Group, verdens førende inden for automation, barrierer og automatiske døre. Et partnerskab bestemt til stor succes, som giver mulighed for endnu større udbud af produkter og tjenester til kommunale, industrielle, kommercielle og private brugere. Virksomheden udvikler løbende og modtager mange og prestigefyldte ordrer på verdensplan.

   

 Generation 6 - automatisk pullert

Pullert er særlig velegnet til trafik regulering i særlig trafik belastede områder, eller i områder som ønskes reguleret for persontrafik.

Bussen har typisk adgang med bro bizz lignende løsning, der sikre en enkel og let betjening af pullerter.

Ved passage med større køretøjer (bus, lastvogn m.v.) anbefaler vi af hensyn til synlighed for chaufføren pullert højde 750 mm.

Afhængig af område og placering vælges mellem:

Hydraulik, pneumatik eller elektromekanisk pullerter

Styring: Fjernbetjening i bussen eller monteret ”tag master” (brobizz funktion)

Se også "semi-automatisk pullert"
Urbaco Technical Control Centre  
  • Kontakt os for tilbud
 
Download
Katalog

 

 Generation 6 - semi-automatisk pullert

Semi-automatisk hæve/sænke pullert er en effektiv og økonomisk løsning i forbindelse med regulering og sikring af f.eks. privat ejendom, butikker, ejendomme, p-arealer, åbne pladser osv.

Pullerten betjenes med nøgle og den indbyggede gaspatron hæver pullerten når nøglen drejes i lukket position. Pullerten åbnes ved at dreje nøglen modsat og trykke pullerten ned med fod eller hånd.

Monteres i medfølgende støbekassette.

Modeller: 6 modeller af pullerter hoved.
  • Kontakt os for tilbud
 
Download
Katalog

   

 Generation 6 - flytbar pullert 

Manuel flytbare pullert er en effektiv og billig løsning i forbindelse med regulering og sikring af f.eks. privat ejendom, butikker, ejendomme, p-arealer, åbne pladser osv.

Pullerten frikobles med nøgle og kan derefter fjernes.

Monteres i medfølgende bøsning til nedstøbning.

Modeller: 6 modeller af pullerter hoved.
  • Kontakt os for tilbud
 
Download
Katalog

   

 Generation 6 - stationær pullert og steler

Faste steler i traditionel og moderne design for byrum og domicil.
Med et program på mere end 15 steler, alle i støbegods eller rustfrit stål, dækker vort program for faste steler næsten ethvert behov… fra de klassiske til de moderne i ubehandlet støbejern. Alle vore steler leveres til nedstøbning eller som flytbar, hvor stelen efter behov kan afmonteres.
Vi tilbyder også elegante og klassiske city steler monteret med knæk led så de ved påkørsel er eftergiven. Hermed udgås fordyrende udgifter til f.eks. udbedring af fundament, flisebelægning og stele.

Dimensioner:
fra ø 120—250 mm.
Ubehandlet støbejern eller rustfri stål eller RAL farve.
Stelerne er alle klassificeret i forhold til internationale sikkerheds standarder.
  • Kontakt os for tilbud
 
Download
Katalog

Billedgalleri: steler og pullert